Sommar | EricaPerzzon

EricaPerzzon

Annons

Sommar

Ja mina vänner, drygt 2 månader har gått sedan sist och nu är sommaren här! Jag har mest jobbat, pluggat, varit i stallet och umgåtts med mina fina vänner:)
Jag har också klarat av två kurser, en termin, ett halvår på universitetet med ett betyg som är mer än godkänt! Är så jäkla stolt över mig själv som fixat det med tanke på att man är rekommenderad att inte jobba då det är heltidsstudier och ändå har jag både jobbat och klarat av J på egen hand.
Nu har J varit på sommarbete i snart en månad och vi har varit på ett par tävlingar sedan jag skrev sist. En rosett har vi fått med oss hem och på senaste tävlingen var han kanon, men vi fick tyvärr 4 fel som jag tar på mig. Han är bäst min älskade häst! Till helgen ska vi vara med på hästrally för första gången, spännande! Hoppas på finväder bara så vi slipper rida 6 mil i regn;)
Hjärtat har kommit hem till Hudik i sommar (förhoppningsvis längre) också men i skrivande stund är han påväg på festival
och blir borta till söndag. Vi har lite olika intressen tror jag visst, jag tillbringar helgen med hästen och han med alkoholen. I alla fall om man ska döma packningen som syntes i bilen;) Nåja, han får säkert en bra helg med vänner och musik också. Även om jag inte kan låta bli att vara lite orolig, fast det tar jag som ett friskhetstecken:)
Midsommarhelgen spenderade jag på sommarjobbet. I sommar får alltså vikarierandet på förskolorna vila och jag är ännu en sommar truckförare/utlastare på bruket. I sommar jobbar jag skift istället för dagtid och det är underbart! Eftersom man då är ledig var 3:e vecka. Visserligen får man jobba var 3:e helg men det är det värt när man får lite längre ledighet efter det. Det känns nästan som lite sommarlov fast man jobbar och det kan man ju inte klaga på:)
Nu ska jag strax krypa ner i sängen för imorgon bär det av till Sundsvall med mamma och lillebror över dagen för lite shopping och på kvällen är tanken att vi ska åka ut till mosters stuga för att hjälpa till att resa en bastu och självklart för att umgås också.

Underbara sommar och underbara häst!

8bild

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats