Senaste tidens händelser | EricaPerzzon

EricaPerzzon

Annons

Senaste tidens händelser

Nu är december här och det har hunnit hända en hel del sedan sist jag skrev några rader här.

Förra helgen var det middag och utgång med flickorna. Riktigt god och mysig middag men utgången var sådär.

20121202-093340.jpg

I veckan har jag jobbat två dagar, varit i stallet, på etiken, träffat Emma och lyckats bli sjuk.

I fredags kom snön och jag ville helst av allt bädda ner mig i sängen och ta det lugnt. Men jag hade lite ärenden att göra, plus att jag var tvungen att åka till stallet. När det var gjort så åkte vi mot tåget och helgen har spenderats här i Stockholm. Hjärtat hämtade oss på centralen och jag följde med hem dit, mys! Igår var det äntligen dags för årets international horse show med mammsen. Så mycket fina hästar det finns och en bra show var det! Shoppade lite på mässan också. Thermoridbyxor, reflexer och ett pannband till J fick följa med hem:) Har sett ett träns jag så gärna vill ha också men det kostar en del så just nu får det gamla duga ett tag till. Har nämligen lite annat jag måste prioritera nu.

Lite bilder från showen:) Dalahäst, Lunatic, Tornesch och Sibon om jag inte minns helt fel.

20121202-094857.jpg

Nu har jag precis kollat på andra avsnittet av julkalendern som faktiskt verkar vara ganska bra i år:) Dags att gå upp och ta en dusch innan vi ska bege oss mot staden och kika lite innan vi åker hem till snöiga Hudiksvall igen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats